Ние се занимаваме с организацията и управлението на Вашите бизнес пътувания

My Fly работи едновреммно с локални и международни корпораци като предлага надежно и качествено обслужване.

Самолетни билети – самолетните билети често се оказват най-големият разход в едно бизнес пътуване. С екипa си от опитни професионалисти, My Fly ще Ви помогне да минимизирате тези разходи. Идеята и целта на My Fly e максимално малко формалности и едновременно оптимизация на Вашето време и разходи. Можете да използвате панела за онлайн резервации или да се обърнете към наш консултант за съдействие.

Бизнес пътувания

Бизнес пътувания

Бизнес пътуванията могат да бъдат изключително полезни за развитието на бизнеса ви, като ви позволяват да се срещнете с нови клиенти, да установите партньорства и да проведете срещи с важни за вас хора.

За да направите бизнес пътуването си успешно, е важно да планирате внимателно и да се подготвите предварително. Това може да включва резервация на билети и хотели, както и планиране на срещи и презентации.

Също така, е важно да имате необходимите документи и разрешения, като например визи и паспорти, ако се пътува в чужбина.

Когато пътувате за бизнес, важно е да бъдете професионални и да покажете уважение към местните обичаи и култури. Следва да се дръжте наетикет и да избягвате конфликти или неуместни коментари.

Накрая, бизнес пътуванията могат да бъдат уморителни и напрегнати, затова е важно да се отдадете на няколко момента за почивка и да се храните здравословно, за да се чувствате свежи и енергични през цялото време на пътуването.

Хотели – мрежата от глобални хотелски доставчици на My Fly Ви дава достъп до повече от 800 000 хотела по целия свят. Това предполага уникално разнообразие, както и наличието на най-ниски цени, които могат да включват допълнителни отстъпки и преференциални цени от My Fly, както и Вашите директно договорени специални корпоративни тарифи. Можете да правите своите хотелски резервации чрез панела или с помощта на нашите консултанти.

За въпроси може да се свържете с My Fly на телефоните за информация и обслужване на клиенти: 

0700 70 303 или 0883 522 322 или да ни пишете на corporate@myfly.bg