{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Виена определено е един от най-старите градове не само в Европа, но и в целия свят. Историята на самата Виена като населено място започва в средата на 1 век с началото на строителството на територията на днешния стар град от римски легион. След римляните през града минават орди от варвари, едни от най-страшните такива са монголските орди, но именно тук е спряна инвазията на османските турци към Европа. Днес Виена е главен град на Австрия с население от 1,7 милиона жители (2,2 милиона с предградията).

Евтини самолетни билети до Виена

Разположена е в югоизточната част на Централна Европа, близо до Чехия, Словакия и Унгария, което прави града често избираема дестинация, възползвайки се от евтини самолетни билети, където може да се направи бърза и лесна връзка до съседни държави.

Auto Draft

 

През 2001 г. градският център справедливо е включен в списъка на световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО, защото това е градът на валсовете, изкуството, галериите, музеите и финните паркови ансамбли. Но в същото време, градът е абсолютно имперски по дух, Виена е столицата на най-многонационална европейска империя.

Виена

Градът е запазил много функции, присъщи на столиците на големи публични субекти. С величествените храмове, луксозната резиденция на кралското семейство, театрите, оперните зали, широките площади и булеварди, Виена се счита за една от най-красивите и интересни столици в света и често могат да се намерят евтини самолетни билети до Виена.

Виена

Австрийската столица е разделена на 23 части. Всяка градска зона има име и определен пореден номер. Район №1, известен още като Вътрешен град – историческият център и място за туристическа атракция. Районите от 2-ри до 9-ти са в непосредствена близост до Главния и се считат за съвременен център на Виена.

Виена

Евтини самолетни билети до Виена

И тук има множество забележителности, като цената на хотелските стаи в тези райони са много по-ниски, отколкото в Първи район.

Транспортната система на град Виена се състои от автобуси, трамваи, метро (U-Bahn) и крайградски влакове (S-Bahn). За по-лесно придвижване във Виена е по-добре да си купите карта за транспорт: това ще намали значително цената на пътуването.

Виена

Евтини самолетни билети до Виена

Ако оставате във Виена само няколко дни, по-изгодни са еднократните билети, които могат да бъдат закупени в станциите на метрото или в будките за вестници (Tabak-Trafik).Коли под наем във Виена можете да наемете лесно – офиси на фирми, предлагащи тази услуга има край на града, на летището и жп гарите и в някои хотели. Цената на наем – от 50 евро на вечер, но детските седалки се заплащат допълнително.

Евтини самолетни билети до Виена

Някои австрийски пътища са платени. Винетки може да се закупят в бензиностанции или в специални павилиони. Винетките са за: 10 дни, 2 месеца или 1 година. В по-старите квартали (№1-9 и номер 20) паркирането е само платно, като можете да оставите колата само за кратко време.
Безплатна безжична връзка чрез интернет (Wi-Fi) на практика имат всички хотели, големи магазини, кафенета, ресторанти, музеи, а дори и катедрали. В допълнение, във Виена са изключително популярни интернет кафенетата.

Виена е една от столиците, често посещаема от шопинг маниаците. Много от тях закупуват много отрано евтини самолетни билети до Виена, за да се възползват от намаленията, особено предколедните. Други просто отиват да се насладят на виенската кухня или да посетят известните в цял свят виенски сладкарници и кафенета. А трети се възползват от предварително закупени евтини самолетни билети до Виена, за да посетят музеи, опери, дворци и катедрали.

София виена полети | Самолетни билети до виена ryanair | Laudamotion софия виена | Варна виена полети | Самолетни билети софия виена българия ер |
Ryanair софия виена | Самолетни билети софия виена wizz air | България ер софия виена

Промоции на самолетни билети евтини полети до Виена.

Резервирай полета си сега!
0883 522 322

Полезна информация за пътувания със самолет

Покажи още оферти за самолетни билети  

Авиолинии в България и чужбина: Вашият Гид за Въздушни Пътувания в България и по Света

Въздушните пътувания се превърнаха в неотделима част от нашия живот, свързвайки ни с отдалечени дестинации и култури. Когато става въпрос за изследване на небето, България предлага множество авиокомпании и международни връзки. В тази статия ще се погледнем по-задълбочено в света на авиацията в България и извън нея, разкривайки най-добрите авиокомпании, съвети за пътуване и всичко, което трябва да знаете, за …

Още..  

Чекиране на билет

Най-добрият начин да бъдете сигурни във вашето пътуване В днешно време пътуванията стават все по-достъпни и популярни. С множеството налични опции за пътуване е важно да бъдем добре информирани и да имаме контрол над нашите билети. В тази статия ще ви разкажем за най-добрия начин да чекирате своя билет и да се уверите, че вашето пътуване ще протече гладко и …

Още..  

Евтини полети до италия

Евтини полети до Италия: Ако планирате пътуване до Италия и търсите евтини полети, имаме няколко полезни съвета, които може да ви помогнат да намерите изгодни билети за полетите си. 1. Използвайте търсачка за полети Една от най-добрите начини да намерите евтини полети до Италия е да използвате търсачки за полети. Нашият онлайн платформ свързва множество авиокомпании и търсят за вас …

Още..