{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Евтини самолетни билети до Кипър | Остров Кипър се намира в Източното средиземноморие. Средиземноморският климат прави Кипър в една от предпочитаните дестинации за туризъм, тъй като трите от четирите сезона са благоприятни за почивка на море. Средно 3 млн. туристи посещават острова за една година. Къпър е посещаем и от много бизнесмени, тъй като много световни компании са разположили тук своите офиси. За обслужване на този пътникопоток на острова са изградени три международни пътнически летища: в Ларнака, Пафос (Република Кипър) и Еркан в Никозия (Севернокипърска турска република). И до трите летища ние от Myfly можем да ви предложим билети на наистина атрактивни цени.

Евтини самолетни билети до Кипър

Евтини самолетни билети до Кипър предлага низкотарифната компания Виз еър (Wizz air). Aвиокомпанията България еър (Bulgaria Air) също изпълнява полети по маршрут от София до Ларнака. До същия град в Кипър може да се лети от Варна и Бургас, но полетите са с прекачване, а цената на билетите не може да бъде наречена ниска.

 

Полети до Кипър от София и Варна за 29 Евро!
До другите две летища в Кипър се стига с полет от Солун или от Истанбул. В зависимост от това до къде на Кипър пътувате и къде правите трансфер, ще ви бъдат необходими само лична карта или и паспорт. Република Кипър е член на Европейския съюз, за там можете да пътувате с лична карта, но ако се налага да правите трансфер в Турция например, или ако ще пътувате до летище Еркан, ще трябва носите паспорта си. За която и част на Кипър да пътувате, ще е хубаво да имате застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, която ще ви позволи да се възползвате от безплатна първа медицинска помощ, стоматологична помощ или ще ви покрие разходите за лекарства.

Разбира се, всяко пътуване изисква по-прецизна подготовка, особено ако пътувате за тази дестинация за първи път. Ние от Myfly освен евтини полети до Кипър, можем да ви предложим настаняване в хотел на острова на приемлива цена, да отговорим на всичките ви въпроси относно пътуването ви до Кипър и да ви дадем ценен съвет. Ако решите да ни се доверите, ние ще докажем, че сте направили правилно своя избор!.

София кипър полети | Има ли полети до кипър | София кипър автобус | Двупосочен самолетен билет варна ларнака | Летища в кипър | Полети до пафос кипър | Ларнака цени | Безбожно евтини самолетни билети

Eвтини самолетни билети, промоции на полети до Ларнака-Кипър

Евтини самолетни билети до Кипър

Промоции на самолетни билети евтини полети до Кипър. Резервирай полета си сега!
Резервирайте самолетни билети умно и по-бързо.

0883 522 322