{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

KLM Royal Dutch Airlines е основана на 7 октомври 1919 за да служи на Холандия и нейните колонии. KLM е  най-старата авиокомпания,която все още работи под оригиналното си име. KLM е  част от групата на Air France-KLM от сливането през 2004. KLM е в основата на KLM Group, като допълнително включва изцяло притежавани дъщерни KLM Cityhopper, transavia.com и Martinair.

Евтини Самолетни билети до Ротердам

Евтини полети до Холандия - Самолетни билети Холандия Ротердам

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

С Air France, KLM е в челните редици на европейската авиационна индустрия. Предлагането на надеждност и здравословна доза от холандския прагматизъм, 32,000 служители работят за осигуряване на иновативни продукти за клиентите си и безопасна, ефективна, ориентирана към услугите работа с проактивна акцент върху устойчивостта.

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

KLM иска да се превърне в най-ориентираната към клиента, иновативна и ефективна европейска мрежа. Чрез сливането с Air France KLM иска да заеме водеща позиция в международния авиационен сектор. KLM иска да бъде първият избор на клиентите, да бъде привлекателен работодател за своя персонал и, компания, която расте с печалба за акционерите си.

Евтини полети до Холандия - Самолетни билети Холандия Ротердам

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

Силният трансферен продукт, предлаган от KLM на летище Schiphol е в основата на висококачествена мрежа от директни европейски и междуконтинентални връзки за пътници и товари. KLM се фокусира върху личността на клиента, защото KLM разбира, че всеки клиент е различен.

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

Бързите промени в технологиите и клиентските пазари изискват KLM да е в състояние да адаптира гъвкаво своята организация. Тази гъвкавост също се очаква и от отделните служители.

KLM е поела инициативата за корпоративна социална отговорност (КСО) в сектора на въздушния транспорт. КСО е повече от просто един етикет за KLM. KLM и Air France заедно искат да се превърнат в образец за интегриран подход в сектора на въздушния транспорт. Политиката в областта на корпоративната социална отговорност е насочена към клиентите, служителите и обществото.

Евтини полети до Холандия - Самолетни билети Холандия Ротердам

Евтини полети до Холандия – Самолетни билети Холандия Ротердам

Air France-KLM е световен лидер в три основни направления – превоз на пътници, превоз на товари и самолетна поддръжка.

Водещата група по отношение на междуконтиненталният трафик от Европа, Air France-KLM оперира до 2200 полета на ден, даващи възможност на своите клиенти да пътуват до 320 дестинации в 114 страни.

Най-бързо развиващите се low-cost дейности за свободно време се оперират от Transavia във Франция и Холандия с дестинации в Европа и Средиземноморието.

През 2015 г. Групата превозва общо 89.8 милиона пътници и 1,2 милиона тона товари на борда на 534 самолета.

Air France-KLM работи със своите партньори Delta и Alitalia, най-голямото  трансатлантическо съвместно предприятие с 270 полета дневно. Нещо повече, Air France-KLM е член на алианса SkyTeam, който обединява 20 авиокомпании, които предлагат достъп до глобалната мрежа от повече от 16,270 ежедневни полети до 1057 дестинации в 179 страни.

Flying Blue е водеща програма за лоялни клиенти в Европа с повече от 27 милиона членове.

Ако сте български турист, планиращ пътуване до Ротердам, ето няколко съвета, които ще ви помогнат да се възползвате максимално от посещението си:

Разгледайте града с колело: Ротердам е много удобен за велосипедисти град и е лесно да наемете велосипед от един от многото магазини за отдаване под наем в града. Карането на велосипед е чудесен начин да разгледате многото забележителности и атракции на града и ще можете да покриете много земя за кратко време.

Посетете Markthal: Markthal е огромен закрит пазар за храни, който е задължително посещение за всеки любител на храната. Ще намерите огромно разнообразие от щандове за храна и продавачи, които продават всичко – от пресни морски дарове до вкусни холандски сирена.

Направете обиколка с лодка: Ротердам е известен със своето пристанище и обиколката с лодка е чудесен начин да видите града от различна гледна точка. Ще можете да видите многото емблематични мостове, сгради и забележителности на града от водата и ще научите много за богатата история и култура на Ротердам.

Разгледайте Cube Houses: Cube Houses са една от най-известните забележителности на Ротердам и определено си заслужава да бъдат посетени. Тези уникални и иновативни къщи са изградени на върха на пилони и са проектирани да приличат на кубчета, които са наклонени настрани.

Посетете Euromast: Euromast е най-високата структура в Ротердам и предлага зашеметяваща гледка към града и извън него. Можете да вземете асансьор до върха на кулата или можете да изберете вълнуващо изживяване при спускане с въже, ако се чувствате смели.

Разгледайте музеите на Ротердам: Ротердам е дом на много страхотни музеи, включително Boijmans Van Beuningen Museum, Kunsthal и Морския музей. Тези музеи предлагат чудесен начин да научите повече за историята, изкуството и културата на Ротердам.

Опитайте малко холандска кухня: Холандската кухня може да не е толкова известна като някои други европейски кухни, но определено си струва да опитате, докато сте в Ротердам. Някои популярни холандски ястия включват bitterballen (пържени кюфтета), stroopwafels (вафли, пълни с карамелен сироп) и poffertjes (миниатюрни палачинки).

Като цяло Ротердам е оживен и вълнуващ град с много неща за разглеждане и правене. Независимо дали се интересувате от изкуство, история, храна или просто разглеждате многобройните забележителности и звуци на града, в Ротердам има по нещо за всеки.

Директен полет софия ротердам | Варна ротердам | Амстердам софия полети | София ротердам автобус | Самолетни билети софия холандия | Чартърни полети до холандия

Промоции на самолетни билети евтини полети до Ротердам.

Резервирай полета си сега!

Евтини полети до Холандия

0883 522 322

Полети от София, България до Ротердам