{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Евтини полети до София

Как да намеря евтини полети до София?

Търсенето на евтин билет до определена дестинация може да отнеме много време. Това означава да търсите евтини билети на сайтовете на авиокомпаниите, на сайтовете за търсене на полети (навсякъде се попълват исковите данни отначало), да се абонирате за нюзлетъра на авиопревозвача или да следите тематичните групи в социалните мрежи.

Най-лесен и бърз начин да изберете евтин билет до София или друга точка по света, е да използвате онлайн търсачка за самолетни билети. Търсачките са създадени така, че на едно място да се събира информация за самолетните билети, които предлагат стотици авиокомпании към момента на търсенето. С помощта на търсачката на My fly вие виждате най-изгодните полети до София или избраната от вас дестинация в реално време. Повече за това как да използвате търсачката на My fly можете да видите тук. Търсачката на My Fly показва приоритетно най-евтините полети до София, където има само едно летище – “Враждебна” с IATA код SOF.

Кой предлага най-евтини полети до София?

Сравнявайки цените на самолетните билети до София, най-вероятно ще забележите, че най-евтини полети до София предлагат нискотарифните авиокомпании, макар че търсачката ще предложи билети и на редовните авиопревозвачи. Нискотарифните компании са Wizz Air, Ryanair, Easyjet, Eurowings и др. Понякога обаче редовните авиокомпании като Bulgaria Air, Lufthansa, Turkish Airlines и др. също предлагат евтини полети до София.

София

Когато сравнявате цената на самолетните билети до София, следва да вземете предвид дали билетът е с включен багаж или други допълнителни услуги. Също така, когато търсите евтини полети до София в различни търсачки, важно е да знаете, че трябва да сравнявате цените на последната стъпка от резервацията, защото някои туроператори  начисляват допълнителни такси, които оскъпяват първоначалната ниска оферта, именно в края на резервацията. My Fly гарантира, че реалната стойност на билета до София виждате още в началото на резервацията.

Безбожно евтини самолетни билети | Как да намерим евтини самолетни билети | Евтини самолетни билети райнер | Евтини самолетни билети в последния момент | Евтини самолетни билети wizz air | Сайтове за самолетни билети за сащ | Самолетни билети софия | Самолетни билети bulgaria air