{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Евтини самолетни билети полети до Банкок | Столицата на Тайланд Банкок е най-големият и в същото време най-бързо разрастващият се град в страната. Населението на града е над 9 млн. души. Банког е най-важният град в Тайланд в икономическо, културно и религиозно отношение. Столицата на Тайланд Банког е най-големият и в същото време най-бързо разрастващият се град в страната. Населението на града е над 9 млн. души. Банког е най-важният град в Тайланд в икономическо, културно и религиозно отношение.

Евтини самолетни билети до Банкок

Тук се намират всички административни и академични учреждения на страната, офисите на големите международни компании и организации. Известен още като Градът на ангелите, Банкок е най-популярната туристическа дестинация в региона, затова един от основните източници на доход в града е туризмът.

БанкокЕвтини самолетни билети до Банкок

Банкок е лидер по количество на забележителности в целия Тайланд. Главните исторически места са разположени на остров Ратанакосин. Един от най-важните символи на града е Големият кралски дворец – резиденция на тайландските крале. В близост до него се намира известният храм на Изумрудния Буда, където се намира и кралският Пантеон, в който могат да се видят скулпторите на всички крале в Тайланд. Друг храм – Ват Пхо, е известен с със своята легнала статуя на Буда с височина 15 м. и дължина 46 метра. И в другите квартали на Банкок има много интересни храмове, като общото им количество надвишава 400.

Освен със своите исторически забележителности, Банког привлича хората от целия свят като шопинг дестинация и като място за успешно лечение в редица области. Тук широко се практикува и нетрадиционната медицина. Младите медици задължително практикуват в САЩ, Великобритания и Япония. Тайландският масаж е известен в целия свят.

Много хора намират евтини самолетни билето до Банкок , за да съчетаят маниашкото си пазаруване и разглеждането на многобройните забележителности в града. Банког е един гигантски уличен пазар, на който има всичко: от зеленчуци до антиквариат. Все пак, за онези, които са решили да пазаруват в моловете, най-добрият начин да се сдобият с намаление на стоките от 5 до 70 %, е да закупят туристическа карта Tourist card.

Банкок предлага атракции и за най-малките гости на града. Тук се намира най-големият океанариум в Юго-Източна Азия. В  него има повече от 30 000 риби и морски бозайници. Другото интересно място за децата в града е паркът „Светът на сафари“, който е разделен на две части: в първата има мечки, жирафи, тигри, антилопи и други подобни животни, а във втората – редки морски животни. И макар билетите за тези места да не са никак евтини, посетителите в тях винаги са много.

Евтини самолетни билети до Банкок

Придвижването в града може да става по няколко начина. С автобус, с метро (две подземни и една наземна линия), с кола под наем (което не се препоръчва предвид невъобразимия трафик в града), с такси и с мототакси (с него най-лесно се преодолява трафика). Единствено не зависещ от трафика е водният транспорт по река Чаухрая, който освен че е удобен, е и приятен. До Банког може да се стигне с автобус от съседните страни, с влак и със самолет. Главното Банкогско летище Суварнабхуми е най-голямото в страната и е голям трансферен хъб. Много хора мечтаят да посетят екзотичния Тайланд, затова намирането на евтини самолетни билети до Банкок трябва да започне по-отрано. My fly предлага много атрактивни цени на полети до Банкок.

София банкок полети | Евтини самолетни билети райнер | Търсене на полети до банкок | Самолетни билети до банкок | Чартърни полети до тайланд | Полет софия тайланд времетраене | Авиобилет за банкок