{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Мадрид

Евтини самолетни билети до Мадрид-Испания

Мадрид е столица на Кралство Испания, географски се намира в централната част на страната и е политически, стопански и културен център на Испания. Тук е седалището на правителството и резиденцията на краля. Със своите над 3 млн. души население, Мадрид се нарежда на трето място в Европейския съюз (ЕС) по численост на градско население.
auto draft 16 - Мадрид
Мадрид е един от най-важните икономически, транспортни и финансови центрове в Европа. Тук е седалището на едни от най-проспериращите в световен мащаб компании. Летището в Мадрид е петото по големина пътническо летище в ЕС. Поради централното геоградско разположение на Мадрид, летището е голям трансферен хъб – от тук преминават над 40 млн. пътници годишно.
auto draft 17 - Мадрид
Мадрид е с висока надморска височина – втората най-висока столица в Европа след Андора Ла Веля. Затова нощите в града са направо хладни в сравнение с дневните летни температури, които не падат под 30 градуса. За жегите през деня допринася и факта, че градът има сравнително малко зелени площи.
auto draft 18 - Мадрид
Мадрид е известен като „дворцова столица на Европа“, от една страна – заради грандиозния кралски дворец и от друга – заради голямото количество крепости, замъци, дворцови комплекси от времето на различни кралски династии. В града има повече от 100 музея, най-известни сред които са Прадо, Център за изкуства „Кралица София“ и Тисен-Борнемиса. Тези три музея очертават „златния триъгълник на изкуствата“ в Мадрид. В града има много църкви, най-красивата сред които е катедралата Нуестра Сеньора де Алмудена.
auto draft 19 - Мадрид
Мадрид е смятан за спокоен и тих град. Заради сиестата обаче градът оживява вечерта, а нощният живот е изключително динамичен. В Мадрид има най-много барове на глава от населението в цяла Европа. Затова при избор на хотел непременно проверете колко шумно е наоколо нощем. Активния нощен живот привлича младите туристи, изключителното културно наследство на страната привлича друга категория туристи. Трети са привлечени от възможностите за шопинг. А четвърти идват в Мадрид, за да се насладят на най-атрактивното шоу в Испания – борба с бикове. Коридата привлича туристи от цял свят, като евтини самолетни билети до Мадрид-Испания се търсят най-много през май, през който месец ежегодно в чест на празника на града Св. Исидор се провежда най-престижната борба с бикове в света – Ферия де Сан Исидро.
auto draft 20 - Мадрид
Етикети: Евтини самолетни билети до мадрид, евтини полети до мадрид, евтини полети до испания, самолетни билети до испания валенсия, евтини полети софия испания, самолетни билети до испания мадрид

 


 

Промоции на самолетни билети евтини полети до Мадрид-Испания

Резервирайте самолетни билети умно и по-бързо.

poleti samoletni bileti - Мадрид

0700 10 332

error: Content is protected!