Полети от София до Варна има всеки ден. Bulgaria Air извършва от един до четири полета дневно, а Wizz Air – по един всеки ден, което говори за това, че търсенето на самолетни билети от София до Варна е голямо. Това се дължи главно на бързината, с която пасажерите достигат до другия край на България – за по-малко от час се изминават километрите, които с кола или автобус се вземат за 5-6 часа.

Евтини самолетни билети София-Варна

Евтини самолетни билети София-Варна

Евтини самолетни билети София-Варна

Ако търсите евтини самолетни билети за полет от София до Варна, има няколко опции за разглеждане.

Една от основните авиокомпании, която предлага полети между София и Варна, е Bulgaria Air. Те имат редовни полети между двете града, като цените на билетите са различни в зависимост от сезона и наличността.

Освен Bulgaria Air, има и други нискобюджетни авиокомпании, като например Wizzair и Ryanair, които предлагат полети от София до Варна.

За да намерите евтини самолетни билети за полет от София до Варна, препоръчваме ви да използвате онлайн търсачка за полети от горното меню, за да да сравните цените на различни авиокомпании и да изберете най-добрата оферта за вас. Така може да откриете най-евтините билети, ако пътувате в извънсезонни дати или пък предварително резервирате билета си.

Евтини самолетни билети София-Варна

евтини самолетни билети София – Варна

Ние предлагаме евтини самолетни билети София – Варна, без скрити комисионни и без комисионни за използване на банкови карти. Търсачката ни в реално време ще ви предложи най-изгодните варианти за самолетни билети София – Варна, както и всички възможни алтернативи.