{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Как да намерим евтини полети?

Този въпрос е винаги актуален, тъй като хората все повече търсят начини изгодно да пътуват в целия всят. Прочетете нашите практични съвети как да пътувате със самолет на ниска цена.

За да намерите евтини полети, трябва да знаете най-напред кога да ги търсите:

  • Колкото по-рано започнете търсенето на самолетен билет до избраната дестинация, толкова по-голям е шансът да намерите билет на изгодна цена. И макар много компании да предлагат услугата last minute, за да сте сигурни, че ще имате място в самолета, не оставяйте резервацията за последната минута. Защо ли? Защото избирането на полет няколко месеца предварително гарантира евтин самолетен билет и място по избор в самолета.
  • ОК, няколко месеца предварително решихте да потърсите по-евтин билет до избраната дестинация. Но има ли ден, през който цената на самолетния билет е по-ниска? Да, този ден е средата на седмицата, в сряда рано сутрин или късно вечер. Доказано е, че тогава най-малко хора търсят самолетни билети и поради слабото търсене цените на полетите са най-ниски. Към края на седмицата цените на билетите се покачват, като в неделя са най-високи поради това, че хората са свободни и търсенето на самолетни билети се засилва.
  • Освен ако не се налага да летите на точно определена дата, винаги разглеждайте предлаганите цени и на съседните дати. Колкото сте по-гъвкави с датата на заминаване или пристигане, толкова е по-голям шансът да намерите по-изгоден самолетен билет.

Как да намерим евтини полети?

След като изяснихме кога да търсите евтини самолетни билети, без да изясним къде да търсите изгодно самолетни билети няма как да постигнете успех.

Как да намерим евтини полети?

  • Най-първосигнален, но и най-бавен начин на търсене на най-евтини самолетни билети е да следите уебсайтовете на авиокомпаниите, особено низкотарифните като Ryanair, Wizz Air, EasyJet, Eurowings, Norwegian, NIKI и др. Може да се абонирате за информационните бюлетини на авиопревозвачите, но информацията в тях е само за определен брой полети.
  • Шансът да намерите евин самолетен билет се покачва, ако следите социалните мрежи и сте например член на Фейсбук група за пътувания в чужбина или посещавате форуми, в които често се среща полезна информация къде към момента се предлагат изгодно самолетни билети. Информацията, която ще намерите в социалните мрежи, е по-скоро с краткосрочен характер и това я прави несигурна.
  • Най-ефективен и бърз начин да намерите евтини полети е да използвате търсачки, с помощта на които търсенето на евтини самолетни билети става бързо и сигурно. Търсачките са създадени така, че на едно място да се събира информация какви самолетни билети предлагат стотици авиопревозвачи в реално време. Тоест с помощта на търсачката вие виждате най-изгодния полет до избраната от вас дестинация в момента на търсенето.

ВАУЧЪР ЗА ОТСТЪПКА ЗА ВСИЧКИ
ПОЛЕТИ НА БЪЛГАРИЯ ЕР
( Важи за всички дестинации) Възползвайте се от 10 ЕВРО отстъпка - приложете PROMO10 кода в резервацията!

OK!
X