{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Къде са най-евтините места в самолета?

От какво се формира цената на билета?Крайната цена на самолетен билет се формира от: тарифата на авиокомпанията, летищни и други такси и таксата на агенцията, която продава билета.

Къде са най-евтините места в самолета?

  • Тарифата на авиокомпанията – е стойността на превоза, например за превоз от София до Лондон.
  • Летищните такси включват:
  • Стойността за излитане, кацане и обслужване на самолета, която авиопревозвача плаща на летището;
  • Такса за гориво;

Къде са най-евтините места в самолета?

Местни данъци и други такси (например за преминаване на митница и паспортен контрол). Аеропортът, местните власти или правителството на приемащата страна могат да определят размера на таксите. Нерядко таксите надвишават стойността на превоза, особено когато става въпрос за билети, предлагани от низкотарифните компании. Например, билет до Лондон и обратно с редовен авиопревозвач може да струва 700 евро. При низкотарифните компании същият билет може да струва 10 пъти по-малко, но таксите ще останат същите.

  • Таксата на агенцията е сумата, която се заплаща на агенцията за оформяне на самолетния билет. Размерът на таксата зависи от търговската политика на агенцията. При връщане на самолетен билет тази такса обикновено не се възстановява.

Къде в самолета са най-евтините места?

За местата, които се намират в дъното на самолета, се издават най-евтини самолетни билети. Те са част от икономичната класа в самолета, която заема по-голямата част от салона. Удобствата и какви услуги се предлагат в икономичната класа зависят от превозвача и типа самолет. Седалките в икономичната класа обикновено са плътно една до друга, междуредието е тясно; храна в самолета за кратки дестинации обикновено не се предлага, а само напитки. Много авиокомпании предлагат няколко варианта икономични билети – те се различават по отношение на цената и условията на полета. Понякога по-скъпите билети в тази класа ви позволяват да се настаните на по-удобни места, които се намират зад седалките на бизнес класа. Първоначално авиокомпанията предлага най-евтините места в самолета, т.е. продажбата на билети започва от задната част на самолета. След като бъдат изчерпани евтините места в самолета, авиокомпанията предлага по-скъпите билети в бизнес класа.

Цената на самолетен билет в бизнес класа е по-висока от тази в икономична класа. И има защо. Салонът на бизнес класа е разположен в предната част на самолета, зад кабината на екипажа, където шумът от двигателите е по-малък. Седалките тук са по-широки и между тях има разстояние. Менюто в бизнес класа се доближава до това в ресторант. Често на сайта на превозвача може предварително да се избере типа изхранване (например вегетарианска или диетична храна). Напитки тук се предлагат постоянно, има на разположение и преса от деня. Често за пасажерите от бизнес класа има отделна тоалетна, а на летищата – отделни зали.

В зависимост от модела на самолета, съществува и първа класа, която е разположена преди бизнес класата, т.е. по-близо до кабината на пилотите. Пасажерските седалки се разпъват така, че се трансформират в легла, а менюто е с богат избор на ястия и напитки. Пътниците от първа класа се регистрират първи, а след това изчакват самолета в отделни зали. И всичко това за съответната цена тя е в няколко пъти по-висока от цената на билета в икономична класа.

Безбожно евтини самолетни билети, Евтини самолетни билети райнер, Кога самолетните билети са най евтини, Самолетни билети директни полети, Цени на чартърни полети, Самолетни билети софия, Схема на места в самолета българия ер, Комбинирани полети,

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>