{{locale("BACK")}}
{{passString}}
{{type.count}}
{{locale(type.text)}}
{{locale(type.desc)}}
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("AT_ANY_TIME")}}
{{locale("IN_THE_MORNING")}} [00:01-10:00]
{{locale("IN_THE_AFTERNOON")}} [10:01-16:00]
{{locale("IN_THE_EVENING")}} [16:01-23:59]
{{locale("REMOVE_LEG")}}
{{locale("FORM_CLASS_ANY")}}
{{locale("FORM_CLASS_E")}}
{{locale("FORM_CLASS_W")}}
{{locale("FORM_CLASS_B")}}
{{locale("FORM_CLASS_F")}}
{{locale("FORM_CLASS_P")}}
{{allAirCompanies}}
{{locale("BY_EXACT_DATE")}}
±1 {{locale("DAY")}}
±2 {{locale("DAYS")}}
±3 {{locale("DAYS")}}
{{locale("CLEAR_ALL")}}

Как да намерите най-ниските цени на полетите?

За да намерите най-ниските цени на полетите, можете да използвате следните съвети:

Използвайте онлайн търсачки за полети: Има много уебсайтове и приложения, които предлагат сравнение на цените на полетите от различни авиокомпании. Някои от популярните такива търсачки включват myfly.bg, Bohemia.bg, kiwi.com. Те ще ви позволят да сравните цените на полетите от различни авиокомпании и да намерите най-изгодните предложения.

The Best Day of the Week To Book Flights | GOBankingRates

Бъдете гъвкави с датите и местата на пътуване: Цените на полетите могат да варират значително в зависимост от датата и местата на пътуване. Ако сте гъвкави с датите, можете да използвате функции като „гъвкави дати“ на търсачките за полети, за да видите цените в различни дни. Също така, ако сте гъвкави с местата на пътуване, можете да разгледате различни летища в близост или в различни дестинации, които ви интересуват.

Разгледайте нискотарифните авиокомпании: Нискотарифните авиокомпании предлагат често по-ниски цени на полетите в сравнение с големите авиокомпании. В зависимост от вашето местоположение и предпочитания, можете да разгледате такива авиокомпании като Ryanair, easyJet, Wizz Air и други.

Разгледайте специални оферти и промоции: Авиокомпаниите и търсачките за полети често предлагат специални оферти и промоции. Подписването за бюлетините на авиокомпаниите и следенето на техните социални мрежи може да ви предостави информация за текущи промоции и отстъпки.

Как да намерите най-ниските цени на полетите?

Как да намерите най-ниските цени на полетите?

Резервирайте напред: Цените на полетите често се увеличават по мярка, като се приближава датата на полета. Ако знаете вашите пътни планове напред, например с няколко седмици или месеци предварително, можете да вземете предимство и да резервирате полета си по-рано. Така имате по-голям шанс да намерите по-ниски цени.

Сравнете различни летища: Понякога летищата в близост до вас могат да предлагат по-ниски цени в сравнение с големите и по-популярни летища. Разгледайте възможностите за полети от различни летища и сравнете цените. Важно е обаче да вземете предвид и разходите за транспорт до и от летището, които могат да влияят на общата цена на пътуването.

Използвайте инкогнито режим или изчистете бисквитките: Когато използвате търсачки за полети, някои уебсайтове могат да запомнят вашите предпочитания и да увеличат цените, ако повторно ги посетите. Затова може да бъде полезно да използвате режим на инкогнито във вашия интернет браузър или да изчистите бисквитките преди да започнете ново търсене.

Бъдете гъвкави с вътрешните полети: Ако пътувате в голяма държава или на по-дълго разстояние, гъвкавостта ви при избора на вътрешни полети може да ви помогне да спестите пари. Разгледайте различните вътрешни полети, които са налични, и сравнете цените. Понякога може да бъде по-евтино да вземете няколко отделни полета вместо директен полет.

Как да намерите най-ниските цени на полетите?

Как да намерите най-ниските цени на полетите?

Използвайте програми за лоялност: Регистрирайте се в програмите за лоялност на авиокомпаниите, за да събирате точки или мили за всяко пътуване. Тези точки или мили могат да бъдат използвани за отстъпки или безплатни полети в бъдеще. Редовното използване на една и съща авиокомпания може да ви донесе и други предимства, като по-добри места на седене или привилегии на летището.

Следете цените в различни периоди: Цените на полетите могат да се променят в различни периоди от годината или дори в зависимост от дни от седмицата. Следете цените за периодите, които ви интересуват, и бъдете готови да резервирате, когато забележите по-ниски цени. Например, понякога полетите в средата на седмицата или извън пикови сезони могат да бъдат по-евтини.

Използвайте социалните мрежи и приложения: Следете профилите на авиокомпаниите в социалните мрежи или изтеглете приложенията им, за да получавате актуална информация за специални оферти и намаления. Много авиокомпании се рекламират в социалните мрежи и изпращат специални оферти само на своите последователи или потребители на приложенията им.

Съчетаването на тези съвети ще ви помогне да намерите най-изгодните цени на полетите. Не забравяйте да сравнявате различните предложения и да проверите условията на билетите, включително багажните такси, правилата за промени и възстановявания, както и включените допълнителни услуги.

Също така, бъдете внимателни при избора на нискотарифните авиокомпании, тъй като те често имат допълнителни такси за багаж или други услуги, които могат да увеличат общата цена на полета.

И най-важното, бъдете готови да бъдете гъвкави и да използвате възможностите, които ви предоставят различните търсачки за полети и авиокомпании. Понякога, за да намерите най-ниските цени, може да се наложи да прекарате повече време в търсене и сравнение, но усилията ви ще се изплатят с по-икономично пътуване.

Успех в намирането на най-изгодните полети и приятно пътуване!

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>