Откакто е създаден в края на 12 век, столицата на Холандия Амстердам играе важно икономическо значение за целия регион.

Полети от Варна до Амстердам: Можете да откриете полети от Варна до Амстердам на различни авиокомпании. Честотата на полетите може да варира в зависимост от сезона. За да намерите възможности за полети и да закупите билети, можете да се използвате нашия търсачка за самолетни билети . Важно е да имате предвид, че при пътуванията в чужбина е необходимо да следвате всички местни регулации и препоръки за здраве и безопасност, свързани с Covid-19.

Днес Амстердам е културен, финансов и бизнес център на страната. Градът се слави със своята великолепна архитектура. Очарование на Амстердам придават многобройните канали и мостовете. Само мостовете са над 100, украсени са с малки разноцветни фенери, от което града придобива приказен вид.

Евтини полети от Варна до Амстердам

Полети от Варна до Амстердам

Полети от Варна до Амстердам

Полети от Варна до Амстердам

В Амстердам има два университета, множество музеи, сред които са Музеят на Ван Гог, музеят „Немо“, Рейксмузеум, Къщата на Ане Франк, клонът на  руския музей Ермитажът и др., тук годишно се провеждат над 100 фестивала и други културни събития.

Ако искате да посетите Амстердам, известен още като градът на мостовете, лалетата и кофишоповете, използвайте нашата онлайн търсачка, за да намерите най-изгодните предложения на самолетни билети за полети от Варна до Амстердам.