Евтини самолетни билети до всички дестинации Марката MyFly и тази уеб-страница www.myfly.bg e собственост на Аеромакс ООД с ЕИК 201465488 и адрес на офис за клиенти: София, София, ул. Шипка № 34 Аеромакс ООД е туристическа агенция регистрирана в Министерството на туризма на Република България с рег. № РК 01-6739

Защо да изберете нас?

Самолетни билети при най-добрите условия и цени! 

Мисията на My Fly е да предложи най-добрия начин за търсене и резервиране на евтини полети, самолетни билети при най-добрите условия и цени.

Агенцията е специализирана в предлагане на пълен набор туристически услуги: издаване на самолетни билети, хотелски резерации и др.

Нашите клиенти получават персонално отношение и професионално обслужване – независимо дали се отнася за бизнес пътуване, посещение на роднини или ваканция.

На нашата уеб-страница с едно търсене ще получите най-добрите оферти на редовните и лоу-кост авиокомпании на един екран, за да направите вашия избор бързо и лесно.

Нашата агенция е специализирана в предоставянето на пълен набор туристически услуги. От нас можете да очаквате висококачествено обслужване и персонализирани решения за вашето пътуване.

Ние предлагаме широка гама от услуги, включително резервации на самолетни билети, хотели, транспорт, екскурзии и др. Нашата цел е да предоставим на клиентите си най-доброто туристическо изживяване, като внимаваме да отговаряме на индивидуалните им нужди и предпочитания.

С нас може да резервирате вашето пътуване на място, в нашите офиси, или онлайн чрез нашия уебсайт. Нашите специалисти ще се погрижат да изготвят персонализирана оферта за вас, която да отговаря на вашите конкретни изисквания.

Ние вярваме, че всяко пътуване е уникално и затова се стремим да гарантираме, че всеки наш клиент получава персонализирано обслужване, което да отговаря на неговите индивидуални нужди и предпочитания.

Защо MyFly?

– Защото ние ви помагаме да направите избор на вашия полет коректно и в най-кратки срокове.

– Защото нашата мисия и цели се свеждат до предлагане на качествена услуга на нашите клиенти.

– Защото цените, които ви предлагаме, са едни от най-ниските на пазара. При това ниски цени не означава ниско качество. Напротив. Ние осъзнаваме, че качеството на услугите ни е залог за нашето бъдеще.

Защо да купите самолетни билети от нас?

Има много причини да купите самолетни билети от нашата агенция:

Ние предлагаме широк избор от самолетни билети на най-добри цени. Ние работим с много авиокомпании и можем да ви предложим много възможности за пътуване на най-добрата цена.

Нашите специалисти са професионалисти и имат голям опит в туристическия бизнес. Те ще ви помогнат да намерите най-доброто решение за вашето пътуване, като вземат предвид вашите нужди и предпочитания.

Ние предлагаме персонализирани услуги. Ние вярваме, че всеки клиент е уникален и затова ние се стремим да предоставяме услуги, които да отговарят на индивидуалните им нужди.

Ние предоставяме цялостни решения за вашето пътуване. Освен самолетни билети, ние предлагаме и други туристически услуги като резервации на хотели, транспорт и екскурзии.

Ние гарантираме сигурността на вашето пътуване. Ние работим само с авиокомпании, които са сертифицирани и отговарят на най-високите стандарти за безопасност.

Когато купувате самолетни билети от нас, можете да бъдете уверени, че получавате най-доброто туристическо обслужване, което отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Как работи резервационната система?

Резервационната система за самолетни билети работи по следния начин:

Първо, клиентът избира дестинацията, датите на пътуване и броя на пътниците.

Системата търси свободни места в самолета и изчислява цената на билетите за избраните дати и брой пътници.

Клиентът избира желаните места в самолета и попълва личните си данни.

След като се потвърди резервацията, клиентът трябва да заплати за билетите.

След успешното плащане, клиентът получава потвърждение за резервацията на електронната поща или на мобилното си устройство.

Преди пътуването, клиентът може да използва системата за онлайн регистрация и да избере места в самолета, да добави багаж или да поръча храна.

Резервационната система е удобна и лесна за използване, като позволява на клиентите да сравняват цените на самолетни билети, да избират желаните дати и да резервират билети от всяка точка на света.