Самолетни билети полети до Банкок

Виж най-изгодни цени за двупосочни самолетни билети до Банкок

София Банкок пон., 08. ян. - ср., 17. ян. Цени от 402.04 EUR Продължи
София Банкок ср., 23. май - нед., 03. юни Цени от 425.32 EUR Продължи
София Банкок пет., 12. ян. - cъб., 10. февр. Цени от 459.35 EUR Продължи
София Банкок пет., 12. ян. - cъб., 10. февр. Цени от 459.35 EUR Продължи
София Банкок ср., 24. ян. - нед., 18. февр. Цени от 461.37 EUR Продължи
София Банкок пет., 09. февр. - пет., 16. февр. Цени от 461.76 EUR Продължи
София Банкок пет., 22. дек. - четв., 28. дек. Цени от 464.08 EUR Продължи
София Банкок пет., 08. дек. - пет., 15. дек. Цени от 474.27 EUR Продължи
София Банкок cъб., 03. март - cъб., 10. март Цени от 477.15 EUR Продължи
София Банкок пет., 12. ян. - нед., 21. ян. Цени от 477.15 EUR Продължи
София Банкок cъб., 10. февр. - пон., 19. февр. Цени от 507.99 EUR Продължи
София Банкок пон., 16. апр. - пон., 23. апр. Цени от 514.99 EUR Продължи
София Банкок вт., 06. февр. - пет., 02. март Цени от 534.87 EUR Продължи
София Банкок пет., 12. ян. - cъб., 10. февр. Цени от 535.86 EUR Продължи
София Банкок пет., 12. ян. - cъб., 10. февр. Цени от 537 EUR Продължи
София Банкок пет., 12. ян. - пон., 12. февр. Цени от 537.02 EUR Продължи
София Банкок пон., 18. дек. - четв., 11. ян. Цени от 538.86 EUR Продължи
София Банкок четв., 14. дек. - четв., 11. ян. Цени от 538.86 EUR Продължи
София Банкок пон., 05. февр. - пон., 26. март Цени от 542.38 EUR Продължи
София Банкок нед., 01. апр. - четв., 12. апр. Цени от 546.57 EUR Продължи
Денонощно обслужване на клиенти
Без скрити такси - виждате крайната цена
Безплатни плащания
Безплатно чекиране

Столицата на Тайланд Банкок е най-големият и в същото време най-бързо разрастващият се град в страната. Населението на града е над 9 млн. души. Банког е най-важният град в Тайланд в икономическо, културно и религиозно отношение. Столицата на Тайланд Банког е най-големият и в същото време най-бързо разрастващият се град в страната. Населението на града е над 9 млн. души. Банког е най-важният град в Тайланд в икономическо, културно и религиозно отношение. 

Тук се намират всички административни и академични учреждения на страната, офисите на големите международни компании и организации. Известен още като Градът на ангелите, Банкок е най-популярната туристическа дестинация в региона, затова един от основните източници на доход в града е туризмът.  

Банкок е лидер по количество на забележителности в целия Тайланд. Главните исторически места са разположени на остров Ратанакосин. Един от най-важните символи на града е Големият кралски дворец – резиденция на тайландските крале. В близост до него се намира известният храм на Изумрудния Буда, където се намира и кралският Пантеон, в който могат да се видят скулпторите на всички крале в Тайланд. Друг храм – Ват Пхо, е известен с със своята легнала статуя на Буда с височина 15 м. и дължина 46 метра. И в другите квартали на Банкок има много интересни храмове, като общото им количество надвишава 400.  

Освен със своите исторически забележителности, Банког привлича хората от целия свят като шопинг дестинация и като място за успешно лечение в редица области. Тук широко се практикува и нетрадиционната медицина. Младите медици задължително практикуват в САЩ, Великобритания и Япония. Тайландският масаж е известен в целия свят.

Много хора намират евтини самолетни билето до Банкок , за да съчетаят маниашкото си пазаруване и разглеждането на многобройните забележителности в града. Банког е един гигантски уличен пазар, на който има всичко: от зеленчуци до антиквариат. Все пак, за онези, които са решили да пазаруват в моловете, най-добрият начин да се сдобият с намаление на стоките от 5 до 70 %, е да закупят туристическа карта Tourist card.

Банкок предлага атракции и за най-малките гости на града. Тук се намира най-големият океанариум в Юго-Източна Азия. В  него има повече от 30 000 риби и морски бозайници. Другото интересно място за децата в града е паркът „Светът на сафари“, който е разделен на две части: в първата има мечки, жирафи, тигри, антилопи и други подобни животни, а във втората – редки морски животни. И макар билетите за тези места да не са никак евтини, посетителите в тях винаги са много.

Придвижването в града може да става по няколко начина. С автобус, с метро (две подземни и една наземна линия), с кола под наем (което не се препоръчва предвид невъобразимия трафик в града), с такси и с мототакси (с него най-лесно се преодолява трафика). Единствено не зависещ от трафика е водният транспорт по река Чаухрая, който освен че е удобен, е и приятен. До Банког може да се стигне с автобус от съседните страни, с влак и със самолет. Главното Банкогско летище Суварнабхуми е най-голямото в страната и е голям трансферен хъб. Много хора мечтаят да посетят екзотичния Тайланд, затова намирането на евтини самолетни билети до Банкок трябва да започне по-отрано. My fly предлага много атрактивни цени на полети до Банкок.  


myfly.bg

Евтини полети самолетни билети до Тайланд банкок

Промоции на самолетни билети евтини полети до Банкок

Резервирайте самолетни билети умно и по-бързо.

0700 10 332