Евтини самолетни билети до Брюксел

Евтини самолетни билети, двупосочни полети до Брюксел

София Брюксел Цени от 21.80 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 24.43 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 34.98 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 42.21 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 50.71 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 52.71 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 62.81 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 65.90 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 77.26 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 78.26 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 86.78 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 87.10 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 129.76 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 134.66 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 134.66 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 140.06 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 147.33 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 148.61 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 148.61 EUR Продължи
София Брюксел Цени от 148.61 EUR Продължи
Денонощно обслужване
Без скрити такси
Безплатни плащания
Безплатно чекиране

Евтини самолетни билети до Брюксел

Първоначалният облик на града се формира от монументалните сгради около двореца на краля, построени от проспериращи търговци и занаятчии. 

Европейската икономическа общност (предшественик на ЕС) и НАТО, централите на които се установяват тук през 1958 и 1967 г. съответно, провокира бързото строителство на многоетажни сгради в града. И богат в миналото търговски град, Брюксел се превърна в административната столица на Европа.  Официалните езици в Брюксел са два — нидерландски и френски.  

Брюксел – столицата на Белгия и на Европа. Брюксел е седалище на множество международни организации. Тук са разположени главните институции на Европейския съюз: Европейската комисия, Съвета на Европейския съюз, Европейския парламент и щабквартирите на НАТО и на Западноевропейския съюз. Поради това една четвърт от населението (27,1%) на града се явяват чужденци. Предвид този факт евтините самолетни билети до Брюксел бързо се изчерпват.

Днес туристът в Брюксел се чувства в града много удобно: английският език е широко разпространен, градът е пълен с демократичните кафенета и шикозни ресторанти. Удобната локация на града е сериозна предпоставка до Броксел да се предлагат евтини самолетни билети, защото именно тази локация дава възможност за бързо придвижване до Франция, Германия, Холандия, Люксембург и Англия.

Брюксел се нарежда на второ място за паркова зона на глава от населението в света (след Вашингтон). Белгийската столица впечатлява и с архитектурния ансамбъл на Гранд Плас, старите тесни улички, шоколадови бутици в галериите на ул Роял Хуберт. Тук срещаме изненадваща комбинация от барок, готика и модернизъм, отразяващи, може би, един от основните принципи на съвременна Европа – постоянен напредък с внимателно опазване на историческото наследство.

В Брюксел има над 40 музея, най-известни сред които са Музеят на Модерното изкуство и Кралският музей за изящни изкуства на Белгия. Последният разполага с богата колекция от различни художници, включително фламандски художници като Брьогел, Рогир ван дер Вейден, Робърт Кампин, Антонис ван Дайк и Якоб Йорданс. Други музеи са музеят на Магрит, който съдържа най-голямата колекция в света на творчеството на сюрреалиста Рене Магрит и Белгийският музей на комиксите.

Брюксел има единна транспортна система, състояща се от автобусни и трамвайни маршрути, както и метрото. Билетите са общи за всички видове транспорт, което е голямо улеснение за туристите.

В столицата на Белгия има много ирландски пъбове, много е популярна азиатската кухня: има много виетнамски, китайски и индийски ресторанти. Брюксел е известен с предлагането на голямо разнообразие на шоколадовите изделия. Най-популярният десерт – „Брюкселски топки“ се предлага с 65 вида пълнежи. Брюксел не е предпочитан град за шопинг маниаците, но тази дестинация остава една от най-търсените сред туристите. Ето защо онези, които имат намерение да посетят града, е хубаво да потърсят по-отрано евтини самолетни билети.

Етикети: Промоционални самолетни билети от София до Брюксел | Евтинии полети до Брюксел.


myfly.bg

Евтини полети самолетни билети до брюксел белгия

Промоции на самолетни билети евтини полети до Брюксел. 

Резервирай полета си сега!

0700 10 332

Полети от София, България до Брюксел, Белгия