Самолетни билети до Франкфурт

Виж най-изгодни цени за двупосочни самолетни билети до Франкфурт

София Франкфурт direct нед., 21. ян. - нед., 28. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct четв., 25. ян. - нед., 28. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct пет., 19. ян. - пон., 22. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct нед., 21. ян. - ср., 24. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct четв., 18. ян. - нед., 21. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct cъб., 16. дек. - нед., 28. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct пет., 16. февр. - пон., 19. февр. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct ср., 22. ноем. - ср., 22. ноем. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct пет., 26. ян. - пон., 29. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct пон., 22. ян. - четв., 25. ян. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct пон., 05. февр. - четв., 08. февр. Цени от 57.66 EUR Продължи
София Франкфурт direct ср., 22. ноем. - пон., 27. ноем. Цени от 62.81 EUR Продължи
София Франкфурт direct пон., 04. дек. - ср., 06. дек. Цени от 65.38 EUR Продължи
София Франкфурт direct пон., 15. ян. - пет., 26. ян. Цени от 65.38 EUR Продължи
София Франкфурт direct пон., 04. дек. - четв., 11. ян. Цени от 65.39 EUR Продължи
София Франкфурт direct пет., 02. февр. - четв., 08. февр. Цени от 67.96 EUR Продължи
София Франкфурт direct пон., 04. дек. - четв., 07. дек. Цени от 67.96 EUR Продължи
София Франкфурт direct четв., 23. ноем. - пон., 27. ноем. Цени от 67.96 EUR Продължи
София Франкфурт direct cъб., 16. дек. - нед., 07. ян. Цени от 67.96 EUR Продължи
София Франкфурт direct пет., 22. дек. - пон., 01. ян. Цени от 70.53 EUR Продължи
Денонощно обслужване на клиенти
Без скрити такси - виждате крайната цена
Безплатни плащания
Безплатно чекиране

Дълго преди да стане град през 794 г. Франкфурт е бил търговски център. Още от XII в. търговци от цяла Европа са привличани от солидния пазар на града, разположен на река Майн.

През Втората световна война почти целият старинен Франкфурт е сринат от лицето на земята, а след това методично, буквално камък по камък възстановен. Затова някои считат, че това не е най-интересното място за туристически обиколки и градът се възприема като основният бизнес център в Германия, където всички идват за изложения и конференции.

Други са на мнение, че като туристическа дестинация това е по-скоро „град за един ден“, където можеш да се разходиш, докато чакаш прекачване на полет и затова до Франкфурт могат да се намерят евтини самолетни билети.

В действителност Франкфурт има висок коефициент сред европейските градове по отношение на забележителностите. И, въпреки че повечето от тях са възстановени, това не отнема от тяхната красота и не намалява тяхната значимост сред архитектурните и художествените шедьоври на света.
Днес Франкфурт е съчетание от елегантни имения и богато музейно присъствие на Крайбрежната улица, заобиколени от модерните сгради на Квартала на банките, блестящ в тъмното с хиляди светлини. Най-големият квартал на Франкфурт е Заксенхаузен. Най-интересните туристически райони са: историческият център Алтштадт, Кварталът на банките и Музейната крайбрежна улица.

Основният обществен транспорт във Франкфурт е железопътната линия. В града има две основни системи: U-Bahn метро и крайградски влак S-Bahn. Метрото се състои от 9 линии, които в центъра преминават през подземните тунели, а в крайградските квартали излиза на повърхността. Bahn – е удължен вариант на метро и стига до летището и по-отдалечените градски места.

Трамваят – най-старата форма на градския транспорт във Франкфурт. Първата линия на конска тяга стартира още през 1872 г. Системата на трамваите е интегрирана с наземната част от линиите на метрото, но трамваите обслужват повече спирки, отколкото U-Bahn и S-Bahn.

Забележителностите на финансовия център на Германия са компактни, а общественият транспорт е развит  отлично. Ето защо кола под наем има смисъл само, ако пътуването е не само в града, а и в околността или дори в други европейски държави: например, съседна Франция или Белгия. До тези държави обаче има евтини самолетни билети.

Мобилните комуникации във Франкфурт се осигуряват от повече от 10 оператора. Пазарните лидери са – O2, T-Mobile, Ortel Mobile, Vodafone и E-Plus. СИМ-картите се продават в офисите на компаниите или супермаркетите.

За туристите, които искат да се запознаят с всички места на Франкфурт и в същото време да спестят пари, се предлага карта за гости Frankfurt Card. Тя осигурява на картодържателите 50% отстъпка от посещения на музеи, Градината с палмите и зоологическата градина; 20% отстъпка на градски обиколки и екскурзии с лодка, както и много приятни екстри като подаръци в магазина и безплатни напитки в ресторантите.

Важна информация:

Население: 670 000 жители

Валута: Евро. Широко разпространени са международните кредитни и дебитни карти. На много места можете да откриете банкомати.

Работно време:  Големите магазини са отворени от понеделник до петък между 9:00 и 20:00 часа и в събота от 9:00 до 18:00 часа.

Интернет страници за Франкфурт: www.frankfurt.de, www.frankfurt-tourismus.de

Спешен телефон:

Полиция: 110

Пожарна и бърза помощ: 112

Туристическа информация: Туристическа информация можете да получите на централната гара (Hauptbahnhof), както и в квартал Рьомерберг (Römerberg 27, тел: +49 (0)69 212 388 00).

За шопинг маниаците, които се сдобиват с евтини самолетни билети до Франкфурт по-отрано, много магазини на известната търговска улица Цайл предлага стока за всеки вкус. Най-добра селекция на сувенири може да се направи на площада Рьомер. Но най-добрите сувенири от Франкфурт –  са годните за консумация. Градът е известен със своето уникално ябълково вино „Äppelwoi”, в чест на което дори се провежда ежегоден фестивал.

Евтини полети до Франкфурт  | Самолетни билети до Франкфурт | Евтини самолетни билети до франкфурт хан | Варна франкфурт, самолетни билети до Германия, франкфурт промоции, полети до франкфурт


myfly.bg

Евтини самолетни билети до германия франкфурт

Промоции на самолетни билети евтини полети до Франкфурт. Резервирай полета си сега!

0700 10 332