Самолетни билети до Ню Йорк

Виж най-изгодни цени за двупосочни самолетни билети до Ню Йорк

София Ню Йорк пон., 05. февр. - ср., 28. февр. Цени от 440.84 EUR Продължи
София Ню Йорк пет., 22. дек. - пет., 05. ян. Цени от 489.86 EUR Продължи
София Ню Йорк пет., 22. дек. - пет., 05. ян. Цени от 500.75 EUR Продължи
София Ню Йорк пон., 05. февр. - ср., 28. февр. Цени от 506.41 EUR Продължи
София Ню Йорк вт., 05. юни - вт., 12. юни Цени от 528.80 EUR Продължи
София Ню Йорк четв., 19. апр. - четв., 26. апр. Цени от 529.03 EUR Продължи
София Ню Йорк пет., 22. дек. - пет., 05. ян. Цени от 545.73 EUR Продължи
София Ню Йорк нед., 02. септ. - нед., 23. септ. Цени от 546.04 EUR Продължи
София Ню Йорк пет., 01. юни - ср., 04. юли Цени от 570.26 EUR Продължи
София Ню Йорк cъб., 23. дек. - вт., 26. дек. Цени от 581.95 EUR Продължи
София Ню Йорк четв., 02. авг. - ср., 29. авг. Цени от 635.24 EUR Продължи
София Ню Йорк пон., 09. юли - пон., 23. юли Цени от 649.95 EUR Продължи
София Ню Йорк пон., 28. май - пон., 28. май Цени от 773.05 EUR Продължи
Денонощно обслужване на клиенти
Без скрити такси - виждате крайната цена
Безплатни плащания
Безплатно чекиране

Ню Йорк е най-големият мегаполис в САЩ, разположен е на източното крайбрежие на континента, с население надвишаващо 8,3 млн. човека. Това е най-големият финансов, икономически, търговски  и културен център на земята, често е наричан „столица на света“. Тук се намира щаб квартирата на ООН, знаменитата Ню-Йоркска фондова борса и др уги международно значими организации.

След като е завладян от холандците през 1664 г., англичаните го наричат Ню-Йорк в чест на английския херцог на Йорк. Тогава Манхатън, днешният център на „столицата на света“, е населен с индейци, които се съгласяват да го разменят срещу стоки, струващи само 24 долара. Постепенно градът се разраства, за да стигне днешните си размери от 1 214 кв.км. Градът е разположен на естествено пристанище и се състои от 5 района. Най-знаменитият от тях е Манхатън, който е и визитна картичка на Америка. Тук има голяма концентрация на небостъргачи, офиси на международни компании, бутици и скъпи ресторанти, тук са най-скъпите жилища. Тук са Бродвей, Фондовата борса, Пето Авеню, Емпайер Стейт Билдинг, Сентрал парк и много други познати в целия свят музеи, университети, библиотеки и т.нат. Манхатън е и най-безопасният район на Ню Йорк. 

Годишно Ню Йорк се посещава от около 55 милиона души. Повечето от тях търсят евтини самолетни билети до Ню Йорк, за да намалят разходите си по престоя в града, който се води за скъп град.  По-голямата част от туристите пристигат в града, за да пазаруват. Тук магазини имат всички световни модни гиганти, но за онези, които не се наричат маркомани, има голям избор на стоки в търговски центрове. Най-голям от тях – Macy’s се разпростира на площ от 200 000 в.м. Наред с пазаруването, туристите успяват да обиколят една голяма част от внушителния брой забележителностите в града, тъй като предварително се запознават с тях. Ню-Йорк е най-форографираният град в света. Тук е концентрирана и развлекателната индустрия на света. Тук е и Статуята на Свободата. Туризмът носи на града значителни приходи.

Транспортната мрежа в града е развита много добре. Ню Йорк е единсрвеният град в САЩ, където жителите предпочитат обществения транспорт пред личния автомобил. Метрото е най-бързият и евтин начин на придвижване в града. То не зависи от надземния трафик, който е прочут в цел свят и работи денонощно. До остров Рузвелт се стига с лифт, а до Сейнт Айленд се движи безплатно ферибот. За туристите има специални туристически автобуси. За тях и жителите на града властите осигуряват на много места безжичен интернет.

В Ню Йорк има няколко летища, но най-известно е международното летище „Джон Кенеди“. То е голям трансферен хъб, затова евтини полети до Ню Йорк много са търсени.

Ню Йорк е мултикултурен град. Тук се говорят около 800 езика. За много хора това е град мечта за живеене, за други – това е мечтана туристическа дестинация. Вие сред кои сте?  Промоции на самолетни билети. Полети до Ню Йорк.

Етикети: евтини самолетни билети до Ню Йорк, Евтини полети до Ню Йорк, Щатите, САЩ, Америка


myfly.bg

Евтини полети самолетни билети до Ню йорк Америка Щатите

Промоции на самолетни билети евтини полети до Ню Йорк

Резервирайте самолетни билети умно и по-бързо.

0700 10 332