Евтини самолетни билети до Рим

Евтини самолетни билети, двупосочни полети до Рим

София Рим Цени от 16.51 EUR Продължи
София Рим Цени от 28.16 EUR Продължи
София Рим Цени от 28.16 EUR Продължи
София Рим Цени от 34 EUR Продължи
София Рим Цени от 42.48 EUR Продължи
София Рим Цени от 42.48 EUR Продължи
София Рим Цени от 42.48 EUR Продължи
София Рим Цени от 44.78 EUR Продължи
София Рим Цени от 45.76 EUR Продължи
София Рим Цени от 52.51 EUR Продължи
София Рим Цени от 56.82 EUR Продължи
София Рим Цени от 56.82 EUR Продължи
София Рим Цени от 57.66 EUR Продължи
София Рим Цени от 57.66 EUR Продължи
София Рим Цени от 62.81 EUR Продължи
София Рим Цени от 65.38 EUR Продължи
София Рим Цени от 67.42 EUR Продължи
София Рим Цени от 67.96 EUR Продължи
София Рим Цени от 68.72 EUR Продължи
София Рим Цени от 68.81 EUR Продължи
Денонощно обслужване
Без скрити такси
Безплатни плащания
Безплатно чекиране

Евтини самолетни билети до Рим

Вечният град или просто Рим е една от люлките на световната цивилизация, в миналото столица на могъща и най-дълго просъществувала империя, а днес – един огромен музей на открито: Колизеумът, Римският форум, Фонтанът ди Треви, Площадът Испания, Капитолийският хълм, Арката на император Константин Велики са само част от местата, които всеки, стигнал до Рим , трябва да посети. На територията на града се намира и най-малката държава в Европа – Ватикана, който е седалище на римо-католическата църква. Освен да видят папата, тук туристите могат да разгледат Ватиканските музеи и Сикстинската капела, които омагьосват със своето величие.

Богатото и многообразно културно наследство на Рим кара милиони туристи да посещават града и да се връщат тук отново и отново. Именно туризмът е един от главните отрасли на града, който има брутен вътрешен продукт около 6.7 % от БВП на цяла Италия. Другият отрасъл на града, който допринася за икономическия просперитет на Рим , е въздухоплаването. Авиационните услуги са предпочитани от италианците, а също така това е транспортът, от който се възползват преди всичко многобройните туристи, които посещават града. В Рим има две международни летища, като едното от тях – Фиумичино  е осмото по големина пътническо летище в Европейския съюз и е голям трансферен хъб.

От София до Рим по въздух може да се стигне много лесно благодарение на богатия избор от нискотарифни и стандартни полети. Евтини самолетни билети до Рим предлагат WizzAir, чиито самолети летят до Фиумичино и Ryanair, който предлага полети до по-малкото летище на Рим – Чампино, разположено в самия град. Bulgaria Air и Al Italia са от т.нар. стандарни превозвачи, които залагат на по-широкия сегмент услуги, които влизат в цената на билета, а не на ниските цени на самите билети.

Независимо кой превозвач изберете, гарантирано е, че ние от Myfly ще улесним намирането на най-ниските цени за полети до Рим, предлагайки Ви най-добрия начин за търсене и резервиране на самолетни Рим до Рим и всяка друга точка на света. Възползвайки се от нашите предложения за евтини самолетни билети до Рим, Вие спестявате време и средства, които, както мнозина ще се съгласят, все не ни достигат. 
 

Полети от София, България до Рим, Италия - цени на самолетни билети, разписание на полетите

евтини самолетни билети до Рим Италя

Промоции на самолетни билети евтини полети до Рим-Италия

Резервирайте самолетни билети умно и по-бързо.

0700 10 332
Резервирайте евтини полети от София до Рим с myfly.bg