Евтини самолетни билети до всички дестинации Марката MyFly и тази уеб-страница www.myfly.bg e собственост на Аеромакс ООД с ЕИК 201465488 и адрес на офис за клиенти: София, София, ул. Шипка № 34 Аеромакс ООД е туристическа агенция регистрирана в Министерството на туризма на Република България с рег. № РК 01-6739

Защо да изберете нас? – самолетни билети при най-добрите условия и цени! 

Мисията на My Fly е да предложи най-добрия начин за търсене и резервиране на евтини полети, самолетни билети при най-добрите условия и цени.

Агенцията е специализирана в предлагане на пълен набор туристически услуги: издаване на самолетни билети, хотелски резерации и др.

Нашите клиенти получават персонално отношение и професионално обслужване – независимо дали се отнася за бизнес пътуване, посещение на роднини или ваканция.

На нашата уеб-страница с едно търсене ще получите най-добрите оферти на редовните и лоу-кост авиокомпании на един екран, за да направите вашия избор бързо и лесно.

 

Защо MyFly?

– Защото ние ви помагаме да направите избор на вашия полет коректно и в най-кратки срокове.

– Защото нашата мисия и цели се свеждат до предлагане на качествена услуга на нашите клиенти.

– Защото цените, които ви предлагаме, са едни от най-ниските на пазара. При това ниски цени не означава ниско качество. Напротив. Ние осъзнаваме, че качеството на услугите ни е залог за нашето бъдеще.

Как работи резервационната система?

На уеб-страницата ни можете да резервирате самолетен билет и хотел в три лесни стъпки:

Първа стъпка: Въведете информация кога и къде ще пътувате. Натиснете бутона за търсене.

Втора стъпка: Изберете офертата, която ви харесва. Натиснете бутона за избор.

Трета стъпка: Направете плащане и резервирайте. Натиснете бутона за резервиране

 

error: Content is protected !!