Евтини самолетни билети на Визейр (Wizz Air)

Визейр (Wizz Air) е относително „млада“ авиокомпания. Първият й полет е през 2004 г. и за дванадесет години успява да се наложи не само като сериозен конкурент на нискотарифните компании, но и да изпревари всички тях за територията на Централна и Източна Европа. Визейр (Wizz Air) предлага на своите клиенти най-добрите ценови предложения за повече от 350 авиолинии.

Photography of Airplane during Sunrise

Wizzair самолетни билети

Евтини самолетни билети на Визейр (Wizz Air) можете да намерите при нас в Myfly. Възползвайте се от нашите предложения за евтини самолетни билети на Визейр (Wizz Air) до всички страни в Европа (без Турция). Преди да ни потърсите, определете багажа, с който ще пътувате.

От това зависи дали ще се оскъпи цената на билета ви. Ако багажът ви е малко, той може да мине като ръчен (който можете да вземете в салона на самолета), но се уверете, че не тежи повече от 10 кг. и не надвишава размерите 42x33x25 см. Тогава този багаж е включен в цената на билета.

Цената на по-големия ръчен багаж (не надвишаващ 15 кг.) ще е по-ниска, ако е заявена онлайн или предварително (до 3 часа) по телефона. Същото условие важи и за по-ниска цена на регистрирания багаж, но тук цената зависи и от сезона (слаб – съответно по-ниски цени от цените през силния сезон).

Трябва да признаем, че за да ви предлагаме евтини самолетни билети на Визейр (Wizz Air), заслугата за това е преди всичко на самата авиокомпания. Както самата тя декларира, цели да направи въздушния транспорт ценово достъпен за средния европеец, както и да предостави нови опции за пътуване на всички пътници в Европейския съюз.

Именно заради успешното постигане на заложените цели Визейр (Wizz Air) е обявена от престижното списание Air Transport World за Авиолиния с най-добро съотношение между цена и качество за 2016 година.

И накрая да споменем само част от нововъведенията, които направи компанията през 2015 година – определяне на места в самолета, качването на борда с предимство (тази услуга ви дава право освен да се качите с предимство на борда, да носите допълнителен ръчен багаж като чанта за лаптоп или дамска чанта). Другото нововъведение – е разширената система на ценообразуване.

Направете си едно кратко маркетингово проучване и ще се убедите, че  евтините самолетни билети на Визейр (Wizz Air), които ви предлагаме, са на действително ниски цени!

Wizzair самолетни билети

Wizzair предлага различни видове самолетни билети, които позволяват на пътниците да изберат опцията, която най-добре отговаря на техните нужди и бюджет.

Основните видове билети на Wizzair включват:

  • Базов билет: Този билет позволява на пътниците да пътуват само с ръчен багаж, който не надвишава определен размер и тегло. Пътниците могат да добавят куфар за регистриране срещу допълнителна такса.
  • Wizz Go билет: Този билет включва регистриран куфар и седалка с по-голям интервал между редовете.
  • Wizz Plus билет: Този билет предлага регистриран куфар, избор на седалка и допълнителни услуги, като приоритетно посрещане на летището и безплатно променяне на билета.
  • Flex билет: Този билет е най-гъвкавият вариант и позволява на пътниците да променят датата и часа на полета без допълнителни такси.

За да закупите Wizzair самолетен билет, можете да го направите онлайн чрез официалния сайт на компанията или чрез приложението на Wizzair. Там може да намерите различни оферти и промоции,